Z ogromną radością informujemy, że Hanna Wilk z klasy 7A oraz Bartłomiej Głuchowski z klasy 7B reprezentowali naszą szkołę w finale konkursu kulinarnego „Dziś króluje szpinak, dynia, towarzyszy im cukinia”, organizowanego przez Powiatową Stację Sanitarno-Epidemiologiczną w Pruszkowie.
Hania przygotowała stripsy z cukinii z dipami: dyniowym i szpinakowym, natomiast Bartek zachwycił jury pieczonymi półksiężycami z dyni i cukinią z dipem szpinakowym.
Nasi uczniowie wykazali się ogromną kreatywnością i udowodnili, że zdrowe jedzenie wcale nie musi być nudne. Z kolorowych składników stworzyli prawdziwe, smakowite dzieła, które zostały wysoko ocenione przez jury.
W wielkim finale Hania zajęła 4. miejsce, a Bartek zdobył 3. miejsce!
Serdecznie gratulujemy naszym uczniom kreatywności, kulinarnego talentu i odwagi w łączeniu smaków.
Wasza pasja i zaangażowanie w sztukę gotowania zasługują na najwyższe uznanie.
Życzymy Wam dalszych sukcesów, rozwijania swoich umiejętności i wielu inspirujących smaków w przyszłości!











Najnowsze komentarze